FAQ

Bestellen

 

Welke soorten soep kan ik bestellen

Wekelijks maak ik drie verschillende soepen waaruit je kan kiezen. De smaken variëren maar één ding hebben ze gemeen; alle soepen zijn 100% biologisch en bereid met minimaal 600 gram verse groenten per liter soep. 

Hoe bestel ik een soepabonnement
Op de startpagina van de website klik je op het tabje 'soep' en kies je voor het product 'wekelijks holy soep thuisbezorgd'. Nu kan je aangeven of je wekelijks of 2-wekelijks soep wilt ontvangen en hoeveel liter. Plaats jouw keuze in het winkelmandje. Wanneer je af gaat rekenen, reken je alleen de eerste levering soep af. Vervolgens ontvang je wekelijks of 2-wekelijks via de mail een link waarmee je de volgende levering kan betalen. Het is mogelijk maar niet noodzakelijk een account aan te maken. 

Is er een opzegtermijn
Je kan je soepabonnement op ieder gewenst moment beëindigen. Je kan ook een pauze nemen zonder je abonnement stop te zetten, bijvoorbeeld wanneer je op vakantie gaat. Stuur gewoon een berichtje en het wordt direct voor je geregeld.

Ik wil geen abonnement, kan ik dan toch soep bestellen
Zeker! Bekijk op de site welke soepen er beschikbaar zijn en maak een keuze uit een of meer van deze drie soepen.

Ik wil graag een soepabonnement maar kan nergens aangeven welke smaak ik wil ontvangen.
Als je een abonnement hebt kan je tijdens het afrekenen aangeven welke soep je deze keer wilt ontvangen. Gebruik hiervoor het veld waarin staat 'soep keuze van de week'. Het is natuurlijk ook mogelijk je te laten verrassen, in dat geval hoef je niets in te vullen en maak ik een keuze voor je.

 

Bezorgen

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?
Iedere dinsdag bezorg ik de bestellingen die ik ontvangen heb tot en met de donderdag ervoor. Dus als ik jouw bestelling uiterlijk donderdag ontvang, kan deze nog mee in de bezorg-ronde van de dinsdag erna. Bestel je op vrijdag, zaterdag, zondag, maandag of dinsdag zal je iets langer geduld moeten hebben voordat je van mijn heerlijke biologische soepen kan genieten. 

Moet ik thuis zijn als mijn bestelling bezorgd wordt?
Nee, dat is niet nodig. Uiteraard bel ik eerst aan maar wanneer niemand aanwezig is zet ik de bestelling op een veilige plek voor de deur of ik lever het af bij de buren. Je kan bij het afrekenen ook aangeven op welke plek of bij welke buren ik jouw bestelling mag achterlaten. Vul dit in bij de afleverinstructies.