over mij

Al jarenlang is koken – en lekker eten – mijn grote passie. Ik ben een van die gelukkigen die van zijn hobby zijn werk heeft mogen maken. De afgelopen jaren heb ik dan ook met heel veel plezier voor groepen vrienden, familie, collega’s en klanten mooie diners mogen bereiden.

  

In mijn jeugd stond soep bijna dagelijks op het menu, mijn vader was er dol op. We aten het zelfs zo vaak dat ik een tijdlang geen soep meer gegeten heb. Het zal je dan ook niet verbazen dat ik in mijn eerste jaren als kok zelden soep op het menu had staan. Maar ik heb deze ondergewaardeerde vitaminebron weer helemaal herontdekt. En hoe! Mijn missie is om iedereen de veelzijdigheid van soep te laten ervaren. Soep zoals soep bedoeld is, bereid met liefde, vol met verse groenten en zonder e-nummers. Ambachtelijk bereid maar wel met een moderne twist.

 

Soep is lekker, gezond én een eenvoudige manier om je dagelijkse vitaminebehoefte binnen te krijgen. Want in al mijn soepen verwerk ik minimaal 600 gram verse groenten per liter. En ‘good-old’ groentes zijn misschien wel de krachtigste super-foods die bestaan.

 

Robertjan Lievaart